ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
1. Τι είναι η Τop Τown;
Η Top Town είναι η μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα που φιλοξενεί τις καλύτερες τοπικές επιχειρήσεις που ανήκουν στις εξής 4 βασικές κατηγορίες: Φαγητό & Ποτό, Ομορφιά & Ευεξία, Σπίτι, Κατοικίδια. Ό,τι TOP αναζητάς σε ένα μέρος!
2. Πώς ξέρω ότι είναι όντως οι καλύτερες επιχειρήσεις αυτές που προβάλλετε;
Η επιλογή των προτεινόμενων επιχειρήσεων στην πλατφόρμα γίνεται σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζει η Top Town.

Τα κριτήρια περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο και όχι αποκλειστικά τα εξής:
 1. Τον μέσο όρο των δημόσιων κριτικών που έχει λάβει μια επιχείρηση στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων.
 2. Τις αξιολογήσεις εκ μέρους των χρηστών που έχει λάβει μια επιχείρηση στην πλατφόρμα της Τop Town.
 3. Την προσωπική επικοινωνία της ομάδας μας με την εκάστοτε επιχείρηση (συμπεριλαμβάνεται η αξιολόγηση αλληλεπίδρασης της επιχείρησης με τον πιθανό καταναλωτή).
 4. Την ιστορικότητα και/ή καινοτομία που παρουσιάζει η επιχείρηση.
 5. Την γενική παρουσία και συναλλακτική δραστηριότητα μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο & στην πλατφόρμα (περιγραφή, ποιότητα φωτογραφιών και προσφορών στους χρήστες π.χ. εκπτώσεις, δώρα κ.α.).
 6. Το επί πληρωμή πλάνο συνδρομής που έχουν επιλέξει στην Τop Town. Η επιλογή ενός επί πληρωμή πλάνου συνδρομής ενδέχεται να οδηγεί, σε συνάρτηση και με τους προηγούμενους παράγοντες, σε υψηλότερη κατάταξη μιας επιχείρησης με επί πληρωμή συνδρομή σε σχέση με μια ομοειδή επιχείρηση με το βασικό πλάνο συνδρομής.
Με αυτό τον τρόπο, η πλατφόρμα εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά της τόσο στους χρήστες, όσο και στους επαγγελματίες που προβάλλει.
3. Θέλω να βρω μια επιχείρηση στην Top Town. Τι πρέπει να κάνω;
Τα βήματα είναι πολύ απλά!
Αναζήτησε εύκολα & γρήγορα την Top επιχείρηση που καλύπτει τις ανάγκες σου μέσα στην πλατφόρμα επιλέγοντας στην αρχική σελίδα την κατηγορία και/ή την περιοχή.
4. Δεν ξέρω ακριβώς τι ψάχνω. Πώς μπορώ να το βρω;
Η Top Town έχει δημιουργήσει συγκεκριμένα φίλτρα αναζήτησης που θα βρεις εδώ για να σε διευκολύνει να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Αν ακόμη αντιμετωπίζεις κάποια δυσκολία μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μας εδώ για να σε εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
5. Πώς παρουσιάζονται τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα αναζήτησης ταξινομούνται και παρουσιάζονται με τρεις τρόπους:
 1. Προτεινόμενα αποτελέσματα με βάση τα κριτήρια που έχει ορίσει η Top Town.
 2. Αποτελέσματα με βάση τις αξιολογήσεις των εγγεγραμμένων χρηστών στην ΤΤ.
 3. Αποτελέσματα με βάση τις περισσότερες αξιολογήσεις των εγγεγραμμένων χρηστών στην ΤΤ.
Ο πρώτος τρόπος στηρίζεται στην αξιολόγηση που έχουν λάβει οι επιχειρήσεις πριν και μετά την ένταξη τους στην πλατφόρμα μας με βάση τα κριτήρια που ορίζει η Top Town. Ενδεικτικά είναι:
 1. Ο μέσος όρος των κριτικών που έχουν λάβει στις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων.
 2. Οι αξιολογήσεις που έχουν λάβει στην πλατφόρμα της ΤΤ.
 3. Η προσωπική επικοινωνία της ομάδας μας με την εκάστοτε επιχείρηση (συμπεριλαμβάνεται η αξιολόγηση αλληλεπίδρασης της επιχείρησης με τον πιθανό πελάτη).
 4. Η ιστορία και/ή η καινοτομία που παρουσιάζουν.
 5. Η γενική παρουσία τους στο διαδίκτυο & στην πλατφόρμα (περιγραφή, ποιότητα φωτογραφιών και προσφορών στους χρήστες π.χ. κουπόνια, δώρα κ.α.).
 6. Το πακέτο συνδρομής που έχουν επιλέξει στην ΤΤ.
Ο δεύτερος τρόπος στηρίζεται αποκλειστικά στις αξιολογήσεις που λαμβάνει η κάθε επιχείρηση από τους χρήστες - μέλη της Top Town και μπορεί να προβεί σε ταυτοποίηση συναλλαγής ανά πάσα στιγμή με σκοπό να επαληθεύσει την εγκυρότητα των πληροφοριών με στόχο την αξιοπιστία της πλατφόρμας.
Ο τρίτος τρόπος αφορά τις επιχειρήσεις που έχουν τις περισσότερες αξιολογήσεις, αρνητικές ή θετικές.
6. Πρέπει να πληρώσω για να βρω αυτό που ψάχνω;
Όχι, η εγγραφή για τους επισκέπτες της πλατφόρμας είναι εντελώς δωρεάν. Διαλέγεις την επιχείρηση που σε ενδιαφέρει, μπαίνεις στο προφίλ της και θα βρεις όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας της.
7. Τι είναι τα Events / Top Club / Top Box;

Events:

Τα Events σε ενημερώνουν για τις επερχόμενες εκδηλώσεις της επιχείρησης π.χ. πάρτι, lives, γευσιγνωσίες, εμπειρίες κ.α.. Θα τα βρεις μέσα στο προφίλ της εκάστοτε επιχείρησης. Σε περίπτωση που δεν τα βλέπεις σημαίνει ότι η επιχείρηση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν έχει ενεργή εκδήλωση.

Top Club:

Έχουμε δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο επιβράβευσης (εκπτώσεις σε υπηρεσίες & προϊόντα, συμμετοχές σε εκδηλώσεις & διαγωνισμούς και πολλά άλλα) για τους χρήστες που συμβάλλουν στην Top Town. Ανάλογα με τις ενέργειες που πραγματοποιούν μέσα στην πλατφόρμα (π.χ. αξιολογήσεις επιχειρήσεων κ.α.) κερδίζουν πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν σε κουπόνια του Top Club. Το κάθε κουπόνι αναγράφει τους απαιτούμενους πόντους για την απόκτησή του, τη διάρκεια ισχύος του και το τρόπο που μπορεί να εξαργυρωθεί.

Top Box:

To Top BOX είναι το μαγικό κουτί της Top Town που περιλαμβάνει αγαπημένα προϊόντα, υπηρεσίες, εκπτωτικά κουπόνια, δωροεπιταγές, δείγματα και ό,τι TOP κυκλοφορεί στην αγορά με βάση τις προτιμήσεις σου. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν δικά σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Διάβασε περισσότερα εδώ.

8. Πώς λειτουργεί το σύστημα πόντων της Top Town;
 1. Κάνεις εγγραφή.
 2. Συγκεντρώνεις πόντους πραγματοποιώντας διάφορες ενέργειες. Δες εδώ.
 3. Εξαργυρώνεις τους πόντους στο Top Club.
* Στο Top Club θα βρεις δώρα, εκπτώσεις και προσφορές που μπορείς να διεκδικήσεις και να ενημερωθείς αναλυτικά για το σύστημα πόντων.
9. Γιατί να αξιολογήσω την επιχείρηση που με εξυπηρέτησε;
Η εξυπηρέτησή σου είναι η προτεραιότητα της Top Town και η άποψή σου μετράει!
Αξιολογώντας μια επιχείρηση της πλατφόρμας:
- Βοηθάς τους υπόλοιπους χρήστες να επιλέξουν την επιχείρηση που τους ταιριάζει.
- Επιβραβεύεις τις επιχειρήσεις που προσφέρουν καλές υπηρεσίες.
- Βελτιώνεις τις επιχειρήσεις επισημαίνοντας τυχόν λάθη τους και τις ενθαρρύνεις να γίνουν καλύτερες.
- Κερδίζεις πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις και να λάβεις μοναδικά δώρα και εκπτώσεις μέσα από το Top Club.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
1. Τι είναι και ποιος είναι ο σκοπός της Top Town;
Η Top Town είναι μια μοναδική πλατφόρμα που φέρνει τους ανθρώπους κοντά στις κορυφαίες τοπικές επιχειρήσεις της πόλης.
Είναι η διαδικτυακή κοινότητα που έχει σκοπό να συνεισφέρει αξιοκρατικά στην τοπική επιχειρηματικότητα και την αναβάθμισή της.
Έχει σχεδιαστεί να προσφέρει την κατάλληλη προβολή των επιχειρήσεων παρέχοντας ποιοτικό χώρο και μέσα για να αναππτυχθούν, αλλά και για να βελτιώσουν - η κάθε μία με τη συμβολή της- σημαντικά την ποιότητα ζωής μας.
2. Ποια είναι τα οφέλη και η διαφορά της Top Town από τις άλλες πλατφόρμες;
Στο διαδίκτυο παρουσιάζονται όλες οι επιχειρήσεις. Η Top Town διαθέτει περιορισμένες θέσεις μόνο για τις κορυφαίες, ανά κλάδο επαγγέλματος και γεωγραφικής θέσης, με ιδιαίτερη έμφαση στην τοπική επιχειρηματικότητα.
Με αυτό τον τρόπο, προωθούνται αξιοκρατικά οι επιχειρήσεις τονώνοντας την παρουσία τους στο διαδίκτυο και απολαμβάνοντας 360° υπηρεσίες προώθησης.

Ακόμη, η προβολή των επιχειρήσεων στην TT απευθύνεται σε ένα μεγάλο κοινό, αλλά προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες και πληροφορίες στους χρήστες ανάλογα με το προφίλ και τα ενδιαφέροντά τους.

Top οφέλη:
- Ενώ υπάρχουν ξεχωριστές εξειδικευμένες πλατφόρμες με πολλές πληροφορίες, η πλατφόρμα της Top Town προσφέρει λίγες, αλλά για πληθώρα υπηρεσιών.
- Τα κριτήρια ένταξης των επιχειρήσεων στην πλατφόρμα έχουν σχεδιαστεί να προσφέρουν αξιοκρατία και διαφάνεια.
- Χρησιμοποιεί ένα εύκολο και διαδραστικό σύστημα διαχείρισης προφίλ της επιχείρησης το οποίο είναι στη διάθεση του επιχειρηματία 24/7.
- Ανάλογα το είδος της επιχείρησης παρέχονται συγκεκριμένα προνόμια και ποιοτικές υπηρεσίες εξατομικευμένης προώθησης.
- Η ομάδα της Top Town έχει ως βασικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών προβολής της κάθε επιχείρησης, αλλά και της περαιτέρω εξέλιξής της μέσα από την πλατφόρμα.
- Η Top Town ανταμείβει με πόντους τους χρήστες για κάθε τους δράση, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε κορυφαία προϊόντα, υπηρεσίες και μεγάλα δώρα.
3. Ποια είναι η διαδικασία για να ενταχθώ στις επιχειρήσεις της Top Town;
Πραγματοποίησε τη δωρεάν εγγραφή της επιχείρησής σου.
Επιβεβαίωσε το email σου.

Η Top Town θα σε ενημερώσει για την εξέλιξη της εγγραφής σου εντός μίας εβδομάδας.
*Σε περίπτωση που δεν έχεις λάβει ενημέρωση από την ομάδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα πως η επιχείρησή σου δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για την ένταξή της στην πλατφόρμα. Ίσως η δράση μας να μην έχει φτάσει ακόμη στην περιοχή ή στη δραστηριότητα σου (κλάδο επαγγέλματος). Για να λάβεις προσωπική απάντηση με βάση τα στοιχεία της επιχείρησης σου, επικοινώνησε μαζί μας και η ομάδα μας θα σε ενημερώσει για το χρόνο έναρξης της λειτουργίας μας στην περιοχή και τον κλάδο που δραστηριοποιείσαι.

Μόλις ενεργοποιηθεί το προφίλ της επιχείρησής σου στην πλατφόρμα μπορείς να προσθέσεις/ αλλάξεις ότι επιθυμείς.
Στη συνέχεια, αν θέλεις - προαιρετικά - μπορείς να επιλέξεις το Πλάνο Αναβάθμισης που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σου για καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
4. Γιατί δεν βρίσκω την επιχείρησή μου στις κατηγορίες της Top Town;
Η πλατφόρμα προβάλλει τις Top επιχειρήσεις του Νομού Αττικής που ανήκουν στις εξής 4 βασικές κατηγορίες:
Φαγητό & Ποτό
Ομορφιά & Ευεξία
Σπίτι
Κατοικίδια
Αν δεν βρίσκεις στην φόρμα εγγραφής τον κλάδο της επιχείρησής σου ή κάποια επιπλέον υπηρεσία που προσφέρει, επικοινώνησε με την ομάδα μας έτσι ώστε να σε εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
5. Η επιχείρησή μου δεν ανήκει στο Νομό Αττικής. Πώς μπορώ να την προβάλλω στην Top Town;
Προς το παρόν η Top Town δραστηριοποιείται μόνο στο Νομό Αττικής. Παρόλα αυτά, μπορείς να μας στείλεις το αίτημά σου αναγράφοντας πού βρίσκεται η επιχείρησή σου και τον κλάδο που ανήκει έτσι ώστε να σε ενημερώσουμε μόλις ανοίξει η πλατφόρμα για την περιοχή σου. Συμπλήρωσε την επιχείρησή σου στη φόρμα επικοινωνίας
6. Πώς γίνεται η επιλογή και η κατατάξη των προτεινόμενων επιχειρήσεων στην Top Town;
Η επιλογή των προτεινόμενων επιχειρήσεων στην πλατφόρμα γίνεται σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζει η Top Town.

Τα κριτήρια περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο και όχι αποκλειστικά:
 1. Τον μέσο όρο των δημόσιων κριτικών που έχει λάβει μια επιχείρηση στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων.
 2. Τις αξιολογήσεις εκ μέρους των χρηστών που έχει λάβει μια επιχείρηση στην πλατφόρμα της Τop Town.
 3. Την προσωπική επικοινωνία της ομάδας μας με την εκάστοτε επιχείρηση (συμπεριλαμβάνεται η αξιολόγηση αλληλεπίδρασης της επιχείρησης με τον πιθανό καταναλωτή).
 4. Την ιστορικότητα και/ή καινοτομία που παρουσιάζει η επιχείρηση.
 5. Την γενική παρουσία και συναλλακτική δραστηριότητα μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο & στην πλατφόρμα (περιγραφή, ποιότητα φωτογραφιών και προσφορών στους χρήστες π.χ. εκπτώσεις, δώρα κ.α.).
 6. Το επί πληρωμή πλάνο συνδρομής που έχουν επιλέξει στην Τop Town. Η επιλογή ενός επί πληρωμή πλάνου συνδρομής ενδέχεται να οδηγεί, σε συνάρτηση και με τους προηγούμενους παράγοντες, σε υψηλότερη κατάταξη μιας επιχείρησης με επί πληρωμή συνδρομή σε σχέση με μια ομοειδή επιχείρηση με το βασικό πλάνο συνδρομής.

Οι επιχειρήσεις εμφανίζονται στην πλατφόρμα με βάση την κατηγορία και την περιοχή δραστηριοποίησής τους.

Διαδικασία δημοσίευσης προτεινόμενων επιχειρήσεων:
 1. Υπολογισμός της συνολικής βαθμολογίας με βάση τα κριτήρια της Top Town.
 2. Ενημέρωση της επιχείρησης σχετικά με τη διάκρισή της.
 3. Δημοσίευση του προφίλ της επιχείρησης στην Top Town.

Η δουλειά μας όμως δεν τελειώνει εδώ...

Η ομάδα μας προσφέρει συνεχή παρακολούθηση -και μετά τη δημοσίευση- της επιχείρησης, για την τήρηση των προδιαγραφών ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό την παροχή αξιόπιστων αποτελεσμάτων στους χρήστες μας.

Ακόμη, βρίσκεται πάντα δίπλα στην επιχείρηση, να την συμβουλεύει και να την εξυπηρετεί για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει.
7. Έκανα εγγραφή! Πότε θα δημοσιευτεί το προφίλ της επιχείρησής μου;
Η ομάδα της TT επεξεργάζεται τα στοιχεία της εγγραφής σου και θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό μέσω email για να σε ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξή της. Είναι σημαντικό για εμάς να ελέγχουμε τις πληροφορίες που παρέχεις στην πλατφόρμα, τόσο για να διατηρήσει την αξιοπιστία προς τους χρήστες της, όσο και για να προσφέρει ποιοτική και ουσιαστική προβολή στις επιχειρήσεις & τους επαγγελματίες.
8. Είναι νέα η επιχείρησή μου. Μπορώ να κάνω εγγραφή στην πλατφόρμα;
Βεβαίως μπορείς να εγγραφείς. Ο ειδικά σχεδιασμένος αλγόριθμος της Top Town θα εντοπίσει την επιχείρησή σου και στη συνέχεια η ομάδα έρευνας θα ολοκληρώσει τη διαδικασία ελέγχου των κριτηρίων ένταξης για τις νέες επιχειρήσεις. Ο εκτιμώμενος χρόνος απάντησης ενδέχεται να διαρκέσει λίγο παραπάνω από ότι συνήθως, καθώς ως νέα επιχείρηση χρησιμοποιούμε διαφορετικό μηχανισμό αξιολόγησης.
9. Δεν συγκεντρώνω υψηλή βαθμολογία αλλά θέλω να μπω στην Top Town. Τι μπορώ να κάνω;
Η Top Town επιλέγει τις Top επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σύστημα αξιολόγησης (βλ. ερώτηση 6). Με αυτό το τρόπο, η πλατφόρμα εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά της τόσο στους χρήστες όσο και στους επαγγελματίες που προβάλλει. Αν δεν ανήκεις στις επιχειρήσεις που πληρούν τις προδιαγραφές μπορείς να επικοινωνήσεις με την ομάδα της Top Town εδώ , η οποία θα δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο πλάνο προώθησης για να γίνεις κι εσύ TOP επιχείρηση.
10. Μπορώ να κάνω αλλαγές στο προφίλ της επιχείρησής μου;
Σου δίνουμε τη δυνατότητα να κάνεις όσες αλλαγές χρειάζεσαι, μέσα από το προφίλ σου, όπως και όταν επιθυμείς!
Αυτό σημαίνει ελεύθερη πρόσβαση τροποποιήσεων για κάθε διαθέσιμο πεδίο ανάλογα με το πλάνο συνδρομής που έχεις επιλέξει:
-Ανάρτηση νέων φωτογραφιών.
-Προσθήκη προσφορών.
-Περιγραφή της επιχείρησης και πολλές ακόμη επιλογές επεξεργασίας.

Φυσικά, θα είμαστε δίπλα σου για οτιδήποτε χρειαστείς, καθώς επίσης και για την προσφορά επιπλέον υπηρεσιών, όπως επαγγελματική κειμενογράφηση, φωτογράφιση κ.α..
11. Πρέπει να πληρώσω για να φαίνεται η επιχείρησή μου στην πλατφόρμα;
Όχι. Αφού πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου η ομάδα της Top Town θα επεξεργαστεί τα στοιχεία που συμπλήρωσες και θα σε ενημερώσει αν πληρείς τις προδιαγραφές ένταξης στην πλατφόρμα ή όχι. Αν ανήκεις στις Top επιχειρήσεις το προφίλ της επιχείρησης θα ανέβει εντελώς δωρεάν στην πλατφόρμα με τις παροχές του Basic πλάνου συνδρομής. Αν επιθυμείς να αναβαθμίσεις το προφίλ σου μπορείς να δεις όλα τα πλάνα συνδρομής αναλυτικά εδώ.
12. Πώς μπορώ να αναβαθμίσω το προφίλ της επιχείρησής μου;
Η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι δωρεάν και αυτόματα εντάσσεται στο πλάνο BASIC. Αν επιθυμείς να έχεις πρόσβαση σε περισσότερες υπηρεσίες και προνόμια μπορείς να δεις όλα τα πλάνα της Top Town εδώ , ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σου.
13. Πόσο διαρκεί η προβολή της επιχείρησης μου;
Η προβολή στην Top Town είναι ετήσια (για τα πλάνα συνδρομών Pro & Top) με σκοπό την καλύτερη και αποτελεσματικότερη παρουσίαση της επιχείρησής σου στους χρήστες μας.
14. Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου και αν ναι πώς;
Ναι! Μπορείς να διακόψεις την προβολή στην πλατφόρμα όποτε επιθυμείς. Όσον αφορά το πλάνο Basic (δωρεάν) δεν έχεις κανένα περιορισμό.
Σε περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει το Pro ή Top πλάνο συνδρομής διάβασε περισσότερες πληροφορίες σχετκά με την Πολιτική Ακύρωσης εδώ.

Για να ακυρώσεις τη συνδρομή σου θα πρέπει, είτε να μπεις στο προφίλ σου στην κατηγορία "Ο λογαριασμός μου" πατώντας "Ακύρωση" στο σημείο που σε ενημερώνει για το πλάνο σου, είτε να μας στείλεις email στο info@toptown.gr με το αίτημά σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!
15. Τι είναι τα Events/Top Club/Top Box;

Events:

Η επιχείρησή σου διοργανώνει κάποια εκδήλωση;

Σου δίνουμε τη δυνατότητα να ενημερώσεις τους χρήστες μέσα από τον ειδικό χώρο στο προφίλ σου.
Είναι πάρτι;
Είναι Happy Hour;
Είναι γευσιγνωσία;

Μπες στη διαχείριση της επιχείρησής σου και συμπλήρωσε στο πεδίο Events την περιγραφή της εκδήλωσης και την φωτογραφία που θέλεις να φαίνεται.

*Η υπηρεσία έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα.

Top Club:

Θέλεις άλλο έναν τρόπο να κερδίζεις πελάτες;

Έχουμε δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο που μπορείς να επιβραβεύεις τους χρήστες μας με εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα της επιχείρησής σου. Ανάλογα με τις ενέργειες που πραγματοποιούν οι χρήστες μας στην πλατφόρμα (π.χ. αξιολογήσεις επιχειρήσεων κ.α.) κερδίζουν πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν σε κουπόνια.

Μπες στη διαχείριση του προφίλ σου και δημιούργησε το δικό σου κουπόνι εύκολα και γρήγορα.

Επίλεξε την ποσότητα που θες να διαθέσεις και το χρόνο διάρκειας.

Οι χρήστες το εξαργυρώνουν απευθείας στην επιχείρησή σου.

*Τα ίδια κουπόνια μπορείς να τα διαθέσεις και στο Top Box (δες παρακάτω) για να τα λάβουν στοχευμένοι χρήστες.

Top Box:

Θες να προωθήσεις την επιχείρησή σου προσφέροντας ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στοχευμένα; Με το Top Box μπορείς να στείλεις μια δωροκάρτα, ένα δωρεάν προϊόν ή μια εκπτωτική κάρτα μόνο στους χρήστες που έχουν επιλέξει αυτή την υπηρεσία μέσα στην πλατφόρμα.

Τι σημαίνει αυτό; Οι συγκεκριμένοι χρήστες έχουν δηλώσει περισσότερα στοιχεία (ενδιαφέροντα, ηλικία, φύλο, περιοχή κ.α.) και έτσι το Top Box σου αποστέλλεται μόνο σε αυτούς που οι προτιμήσεις τους ταιριάζουν με την επιχείρησή σου.

Όμως! Πρέπει να αξίζει και η προσφορά σου για να σε επισκεφθούν και να τους κάνεις μόνιμους πελάτες.

Μπες στη διαχείριση του προφίλ σου και πάτα το εικονίδιο Top Box για να προσθέσεις τα δώρα σου!

Οι υπηρεσίες Top Club & Top Box θα είναι διαθέσιμες από τις 14/2/2022.

16. Τι επιπλέον υπηρεσίες μπορώ να έχω από την Top Town εντός πλατφόρμας;
Σύνταξη άρθρων, συνεντεύξεις, banners και άλλα που μπορείς να δεις εδώ.
17. Η Top Town προσφέρει υπηρεσίες Marketing;
Η ομάδα της Top Town αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του marketing και της προώθησης και είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις την εικόνα της επιχειρήσής σου παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Ενδεικτικά παρακάτω θα βρεις κάποιες από τις επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει:

- Διαχείριση & στρατηγική Social Media.
- Σύνταξη κειμένων για επιχειρήσεις.
- Διοργάνωση εκδηλώσεων & προωθητικών ενεργειών.
- Σκηνοθεσία & παραγωγή φωτογραφήσεων και βιντεοσκοπήσεων.
- Συμβουλευτικές υπηρεσίες marketing.

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά και ανακάλυψε περισσότερα εδώ.