ARTISANAL
Σχετικά
Η φιλοσοφία του Artisanal βασίζεται στην οικειότητα του χώρου και της γεύσης.
Η οικειότητα που έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής και με αυτό που αναγνωρίζουμε όλοι ως φροντίδα.
Η τέχνη ως στοιχείο της καθημερινότητας, το design λειτουργικό και χρηστικό και η γεύση να πατάει πάνω σε γνώριμα υλικά που έχουν αναδείξει την Ελληνική κουζίνα σε γαστρονομικό παράδεισο.
Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Δημητριάδης βρίσκεται πάντα στην κουζίνα του Artisanal οργανώνοντας με μαεστρία ότι καλύτερο διαθέτει η αγορά, επιλέγοντας ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών.
Το εστιατόριο έχει διακριθεί για τα κοκτέιλ του αποσπώντας το βραβείο Καλύτερο Bar Restaurant και Bar Award για 5 συνεχόμενα χρόνια από το Αθηνόραμα.
Η βραβευμένη Βar Μanager Δήμητρα Αντωνακοπούλου έχει αναλάβει από το 2018 το μπαρ εξελίσσοντας την λίστα των κοκτέιλ σε πραγματική γευσιγνωσία.