Το εστιατόριο Soil μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μέσα από μια ολιστική γαστρονομική εμπειρία με την υπογραφή του σεφ Τάσου Μαντή.

Αποτελώντας τη νέα προσθήκη στη fine dining αθηναϊκή σκηνή, το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο μυεί τους επισκέπτες του σε ξεχωριστές γεύσεις της ελληνικής γης παρουσιάζοντας μια farm-to-table προσέγγιση σε ένα περιβάλλον ζεστής φιλοξενίας στο νεοκλασικό του σπίτι στην καρδιά της Αθήνας.

Ειδικά για τα ρεβεγιόν της Παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η ομάδα του εστιατορίου έχει επιμεληθεί δύο μενού 14 σταδίων,  που αντανακλούν τη γιορτινή αύρα και μας συστήνουν δημιουργικά πιάτα με εκλεπτυσμένα υλικά, εξυψώνοντας όλες τις αισθήσεις.

Μοσχάρι με παντζάρι, κεράσι και κορόμηλο σε ζύμωση, Πεσκανδρίτσα με άγριο σκόρδο, kombu και σχοινόπρασο και Ορτύκι με αγκινάρα Ιερουσαλήμ, φουντούκι και μάραθο μπρονζέ είναι μόνο μερικά από τα πιάτα του χριστουγεννιάτικου μενού που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Στο μενού της Πρωτοχρονιάς ξεχωρίζουν η Καραβίδα με αστακό, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και φουντούκι, η Φραγκόκοτα με άγριο σκόρδο, άγριο μανιτάρι και σιτάρι και το Ελάφι με κυνόροδο, παντζάρι και κράνα.

Τις γευστικές προτάσεις εμπλουτίζουν γλυκές δημιουργίες που ολοκληρώνουν μοναδικά το γευστικό ταξίδι.

Διάβασε περισσότερα και κάνε την κράτησή σου!