Το Black Duck Garden – Athens City Museum Bistrot είναι μια μικρή, αλλά θαυματουργή όαση στο κέντρο της Αθήνας. Με σεβασμό στο ιστορικό και φυσικό περιβάλλον, προσφέρει τη διάσημη φιλοξενία της «Μαύρης Πάπιας», σε ένα ζεστό και οικείο χώρο.

Και φέτος, ανοίγει τις πόρτες του, βάζει τα γιορτινά του και σε περιμένει για δύο μοναδικά ρεβεγιόν, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ο Chef του Black Duck και η ομάδα του προτείνουν ένα ολοκληρωμένο μενού 6 πιάτων με λαχταριστές γεύσεις που βασίζονται στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι -και για τα δύο Ρεβεγιόν- και δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο!

Όπως κάθε χρόνο, δεν θα λείπει η ιδιαίτερη μουσική νότα του Black Duck! Στον ισόγειο χώρο της Μαύρης Πάπιας, ο “Tenorman” Γιώργος Τζιουβάρας, με πάνω από 1.000 εμφανίσεις και περιοδείες σε 20 χώρες, παρουσιάζει ένα εορταστικό πρόγραμμα, μαζί με τον καταξιωμένο τσελίστα Σταύρο Παργινό και την υπέροχη σοπράνο Λητώ Μεσσήνη. Με ερμηνείες γνωστών Χριστουγεννιάτικων μέχρι ρετρό και τραγουδιών του Χατζηδάκη σε συνδυασμό με μια κωμική πρόζα και την αλληλεπίδραση με το κοινό σου υπόσχεται μια άκρως εορταστική βραδιά!

Μετά το φαγητό και το ζωντανό performance θα ακολουθήσει πάρτι με όλα τα hits των 60s, 70s, 80s, 90s, αλλά και πιο σύγχρονα Ελληνικά και ξένα ξεσηκωτικά τραγούδια από τους djs του Black Duck!

Κάνε τη κράτησή σου… και Καλές Γιορτές!