Είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε στην 86η ΔΕΘ, στο περίπτερο 7 (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) ως καινοτόμα νεοφυή επιχείρηση, αναγνωρισμένη και προσκεκλημένη από το Elevate Greece, το Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων.

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε και παρουσιάσαμε στο booth μας την πλατφόρμα & εφαρμογή της Top Town στον αξιότιμο υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστο Δήμα, τον Γενικό Διευθυντή του γραφείου του υφυπουργού, Μιχάλη Δρίτσα και τον Διευθύνων Σύμβουλο της Enterprise Greece S.A., Μαρίνο Γιαννόπουλο.

Επιπλέον, είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες που βρεθήκαμε ανάμεσα σε τόσο δημιουργικές και αξιόλογες startups και μας δόθηκε η δυνατότητα να συνομιλήσουμε με τους ιδρυτές τους, να ανταλλάξουμε απόψεις, καθώς και να συνάψουμε νέες συνεργασίες.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις νέες επιχειρήσεις να τους δίνεται η δυνατότητα μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες να συνυπάρχουν, να επικοινωνούν και να δημιουργούνται οι συνθήκες που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ την φανταστική ομάδα της Mscomm Integrated Communications Agency που ανέλαβε την οργάνωση και ευχόμαστε και του χρόνου εις ανώτερα!

https://www.instagram.com/toptown.gr/